مرکز بهداشت جنوب تهران | فرارسیدن هفته جهانی فشارخون با شعار؛ فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم

سایت دانشگاه
05 آبان 1405
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1405/02/09 - 08:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 488
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سلامت قلب، اولویت امروز و هر روز ماست

فرارسیدن هفته جهانی فشارخون با شعار؛ فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از فرارسیدن هفته جهانی فشارخون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: شعار جهانی امسال "فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم" و پیام بهداشتی امسال "فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم، فشارخون خود را مرتباً بررسی کنیم، قاتل خاموش را شکست دهید" است.

وی در ادامه افزود: فشارخون بالا مهم‌ترین عامل خطر قابل‌پیشگیری بیماری‌های قلبی و عروقی و یک چالش سلامتی در سطح جهان بوده و عامل اصلی انواع سکته‌های قلبی، مغزی، بیماری‌های عروق محیطی و نارسایی قلبی و کلیه است و در صورت عدم تشخیص می‌تواند عوارض جدی داشته و هزینه¬های سنگینی را به بیماران، خانواده¬ها، جامعه و دولت تحمیل کند.

مسعودی گفت: امروز و در راستای هفته جهانی فشارخون، یادآور اهمیت مراقبت از سلامت قلب و عروق هستیم. فشارخون بالا، که اغلب با نام "قاتل خاموش" شناخته می‌شود، می‌تواند بدون علائم آشکار، سلامت ما را به خطر بیندازد.

توصیه می‌شود با رعایت رژیم غذایی سالم، کاهش مصرف نمک و فعالیت بدنی منظم، کنترل فشارخون خود را در اولویت قرار دهید.

پیشگیری، همیشه بهتر از درمان است؛ همین امروز برای یک زندگی سالم‌تر، قدم اول را بردارید.

  • کد خبر : 319539
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید